Over het huis

Het appartement bereikt u via de achterkant van de woning. Bij de garage vindt u het trapje naar de tuin en van daaruit komt u eerst in het voorportaal met de ingang naar het appartement.
Het Vakantie-appartement “Am grünen Wald” bestaat uit twee etages. Het biedt plaats aan 2 personen.

Op de verdieping is de slaapkamer gesitueerd. Hier vindt u een tweepersoons bed met 2 matrassen. U slaapt onder dekbedden. Bij aankomst zal de beheerster voor u het beddengoed hebben klaargelegd.
Mocht u op een bepaalde tijd uit de veren willen, dan hebben we voor u aan een wekker gedacht op één van de twee nachtkastjes. Voor de kleding is een kledingrek voorzien.

Beneden vindt u een gezellig ingericht appartement.
Een eenvoudig keukenblok biedt u een combi magnetron-oven-grill, een 2 pits electrische kookplaat, een Senseo koffieapparaat, een waterkoker en een broodrooster.
De eethoek staat dicht bij de keuken. De zithoek is voorzien van een twee-zits bank en een zetel.
Daar is ook de badkamer gesitueerd. Deze compacte ruimte geeft plaats aan een toilet, een wastafel en een douche. In de badkamer vindt u een haarföhn.

Een satteliet-schotel zorgt voor de ontvangst van de tv-kanalen die door Canal Digital worden uitgezonden. Natuurlijk ontvangt u ook de vrij te ontvangen zenders. In elke taal zijn er wel uitzendingen te volgen. Er is een DVD/Blue-ray speler aanwezig. We hebben eveneens een kleine radio voorzien. Ook is er Wifi aanwezig is het appartement.

Plaatsnaam:
53940 Hellenthal. Gelegen in de Vulkaaneifel, buurdorp van het stadje Schleiden, ongeveer 25 km van Monschau.

Er is een contactpersoon in Reifferscheid, een dorpje in de buurt. Zij kan u bijstaan in geval van een calamiteit. Natuurlijk kunt u ook altijd de eigenaars benaderen per telefoon of per email.

De sleutel hebben wij in een sleutelkastje gehangen, zodat het voor de gasten mogelijk is om op elke gewenste tijd te arriveren.

[:]