Over het huis

Het appartement bereikt u via de achterkant van de woning. Bij de garage vindt u het trapje naar de tuin en van daaruit komt u eerst in het voorportaal met de ingang naar het appartement.
Het Vakantie-appartement “Am grünen Wald” bestaat uit twee etages. Het biedt plaats aan 2 personen.

Op de verdieping is de slaapkamer gesitueerd. Hier vindt u een tweepersoons bed met 2 matrassen. U slaapt onder dekbedden. Bij aankomst zullen de beheerders voor u het beddengoed hebben klaargelegd.
Mocht u op een bepaalde tijd uit de veren willen, dan hebben we voor u aan een wekker gedacht op één van de twee nachtkastjes. Voor de kleding is een kledingrek voorzien.

Beneden vindt u een gezellig ingericht appartement.
Een eenvoudig keukenblok biedt u een combi magnetron-oven-grill, een 2 pits electrische kookplaat, een Senseo koffieapparaat en een waterkoker.
De eethoek staat dicht bij de keuken. De zithoek is voorzien van een twee-zits bank en een zetel.
Daar is ook de badkamer gesitueerd. Deze compacte ruimte geeft plaats aan een toilet, een wastafel en een douche. In de badkamer vindt u een haarföhn.

Een satteliet-schotel zorgt voor de ontvangst van de vrij te ontvangen tv-kanalen. In elke taal zijn er wel uitzendingen te volgen. Er is een DVD/Blue-ray speller aanwezig. We hebben eveneens een kleine radio voorzien. Ook is er Wifi aanwezig is het appartement.

Plaatsnaam:
53940 Hellenthal. Gelegen in de Vulkaaneifel in de buurt van Schleiden.

Er is een contactpersoon in Hellenthal die in geval van een calamiteit u kan bijstaan. Onze huismeester die in dezelfde straat woont. Hier haalt u ook de sleutel.

[:]